Fleets-Online B.V. heeft per 6 januari 2020 Plandem B.V. overgenomen en versterkt hiermee haar innovatieve product aanbod door de planningsoptimalisatie, dash-boards en digitale werkbonnen van Plandem toe te voegen aan haar IoT platform.

“De overname van Plandem past volledig binnen onze groeiambities.” “Door het bundelen van onze krachten, kennis en kunde kunnen we onze gezamenlijke klanten nog beter bedienen en unieke synergie voordelen bieden door de verschillende processen voor het beheer en inzet van fleets,- en materieel alsook het plannen en aansturen van het personeel vanuit 1 platform te managen”, aldus Murat Ercan, commercieel directeur bij Fleets-Online

Door de overname is Plandem onderdeel van een grotere organisatie geworden. Samen zijn we sterk op het gebied van softwareontwikkeling, sales, fleetmanagement en monitoring” aldus Bart Geurts mede eigenaar van Plandem BV.

FLEETS-ONLINE B.V.


Fleets-Online helpt middels haar slimme IoT platform bedrijven turn-key oplossingen om allerlei data van hun bedrijfsmiddelen te genereren en te integreren met data van bestaande systemen. Door dit ook nog eens te koppelen aan bestaande backoffice pakketten kunnen bedrijven nog efficiënter werken. 

PLANDEM B.V. 

Plandem is gespecialiseerd in het ontwikkelen en distribueren van cloud software voor een efficiëntere inzet van buitendienst medewerkers. Het digitaliseren van de papierstroom van buitendiensten en het verder optimaliseren van de geplande routes zorgt vaak voor winst in tijd, gereden kilometers, snellere facturatie en minder CO2 uitstoot. Het team van Plandem heeft de kennis en ervaring in huis om klanten deskundig te adviseren en te begeleiden bij (maatwerk)projecten.  Plandem zal als zelfstandig product blijven bestaan.

Fleets-Online heeft kantoren in Breda en Arnhem.