Developers gezocht!

Vanwege groei zoeken wij meerdere junior software developers om zich aan te sluiten bij ons team.
Wil jij je kennis van JS (ES6), NodeJS en/of  PHP  in een nieuwe werkomgeving toepassen en verder ontwikkelen?

Wil jij mee bouwen aan onze groei?
Binnen ons eigen platform en voor onze klanten werk je mee aan de ontwikkeling en verbetering van onze IoT core, onze automotive oplossingen en onze fleet & mobility toepassingen. Dit kun je doen voor zowel (cloudbased) frontend, -backend als onze mobile apps.

Wie zijn we?
Als Fleets-online zijn wij een succesvolle, snelgroeiende en internationale scale-up organisatie. Met de hoofdvestiging in Breda en het technologie kantoor in Arnhem (Duiven). Aktief in GPS/IoT/Planning/Worklow Digitalisation bedienen we een breed spectrum aan klanten.

Wil jij werken in een dynamische innovatieve organisatie in de regio Arnhem waar jij als Developer het verschil maakt? Lees hieronder meer!

Wie zoeken we?
Wij zoeken iemand op HBO werk en denkniveau die het leuk vindt om te werken met de nieuwste technologieën die we gebruiken, wij zullen je helpen om erin te groeien zolang je bereid bent om te leren.

Ons team bestaat uit Developers, Software Architecten, projectmanagers en front officemedewerkers. Wij zijn allemaal professionals in ons vak en werken met veel passie en enthousiasme aan ons platform en projecten. 

Wat heeft Fleets-Online je verder te bieden?

  • Digitale vakspecialisten die jou helpen je te blijven ontwikkelen
  • Projecten waar jouw impact onmisbaar is
  • Een informele, nuchtere en menselijke cultuur
  • Een marktconform salaris
  • Hybride werken: gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis
  • Een verzorgde lunch (vrijdag snackdag!) en gezellige VriMiBo’s
  • Goede koffie
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • En natuurlijk: het legendarische jaarlijkse terugkerende 3 daagse Fleets-Online bedrijfs Event

 

Sollicitatieprocedure

Wij bekijken iedere sollicitatie zorgvuldig en geven binnen twee werkdagen reactie op jouw sollicitatie in het kennismakingsgesprek kijken we samen met jou of er een match is. Daarvoor zoomen wij graag in op jouw werkervaring en jou als persoon, maar nóg belangrijker: wij nemen jou mee in Fleets-Online als bedrijf en wat je van ons kan verwachten. Is er een match? Top! Dan kijken we samen met een van onze developers uit naar een tweede gesprek met jou voor een nadere kennismaking. 

Zijn wij allen nog enthousiast na het tweede gesprek? Dan doen wij jou graag een voorstel, bestaande uit bovenstaande arbeidsvoorwaarden. Bij akkoord stellen wij een arbeidsovereenkomst op, waarbij wij samen een startdatum bepalen. Op je eerste dag heten wij je van harte welkom in ons Fleets-Online / DeepDigital-team!

Herken je je hierin en wil je verder met ons praten? Solliciteer dan snel! En stuur je sollicitatie naar bart.geurts@fleets-online.com

Wij kunnen ons voorstellen dat je toch nog wat vragen hebt, bel dan om even telefonisch kennis te maken via ons kantoor in Duiven en vraag naar Bart Geurts 06-15045014