Over Fleets-Online B.V.

Fleets-Online B.V. is een dynamische organisatie die is opgericht door zeer ervaren professionals binnen Telematica daarnaast hebben wij ons eigen ontwikkelteam voor het ontwikkelen en distribueren van Cloud Software voor een efficiëntere inzet van buitendienst medewerkers. Telematica wordt tegenwoordig ook wel IoT, (internet of things) genoemd.

IoT is een zeer actueel onderwerp, maar er heerst bij bedrijven veel onduidelijkheid over wat het precies inhoudt en of het wel relevant is. Ten onrechte wordt vaak gedacht dat IoT technisch te complex dan wel te duur voor hen is.

Voor ons is IoT een middel om onze  klanten te helpen om ook de laatste efficiency slag te kunnen maken door inzicht te geven in het gebruik van werkelijk alle mobiele bedrijfsmiddelen. Juist door het combineren van informatie van verschillende processen wordt uw business smarter en efficiënter!

Van klein tot groot en van dichtbij tot ver weg of er nu wel of geen stroom aanwezig is op deze ‘Assets’ wij brengen deze “online”.

Het verbinden van “alles aan het internet” en daarmee bedrijven volledige beheersing geven is het hoofddoel van onze technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Wij bieden klanten in vele sectoren de oplossingen waar zij hun voordeel mee behalen en verbinden kwaliteit en service met een eerlijke prijs.

Als u meer over de mogelijkheden van IoT wilt weten, neem dan contact met ons op: We helpen u uit te vinden hoe dit ook voor u tot de volgende stap kan leiden in het gebruik van data van uw voertuigen, machines, trailers, containers, medewerkers en al uw andere bedrijfsmiddelen.

Kantoor Breda
Kantoor Duiven