Efficiënter werken en hogere klanttevredenheid met Fleets-Online.

Door gps plaatsbepaling en slimme fleets-online software krijgt u meer grip op uw buitendienst.
U kunt efficiënter plannen, meer productieve uren maken en betere service verlenen.

Fiscale
Rittenregistratie

Het handmatig bijhouden van uw kilometerregistratie behoort tot het verleden. Al uw ritten worden automatisch bijgehouden in Fleets-Online. De rapportages zijn conform de eisen van de Belastingdienst dus voorkom onnodige boetes en naheffingen.

Live Track & Trace en Alarmmeldingen

Met Live Track & Trace ziet u in 1 oogopslag wat de actuele status van uw voertuigen is. Zo krijgt u inzicht in locatie, richting, snelheid en alarmmeldingen. Dit helpt u om efficiënter te plannen en betere service te verlenen aan uw klanten. U kunt ook de gereden routes van de dag terugkijken. Dit helpt u om de productiviteit en veiligheid te verhogen.

Krachtige rapportagetool

De verschillende rapportages zorgen ervoor dat u de juiste managementinformatie snel en overzichtelijk in kunt zien. Door de jaren heen zijn specifieke klantwensen vertaald in krachtige en overzichtelijke rapporten.

Rijgedrag verbetering

Fleets-Online zorgt voor blijvende rijgedrag verbetering van uw bestuurders. Slimme technologie gecombineerd met duidelijke overzichten geven u inzicht in het rijgedrag. Bespaar 8% tot 14% op uw brandstofkosten met deze slimme tool.

Voordelen Fleets-Online

  • U beschikt over een volledig geautomatiseerde rittenregistratie nadat de GPS unit onzichtbaar is ingebouwd of door de OBD GPS units in te pluggen (in elk voertuig zonder inbouwkosten mogelijk).
  • Onze online software biedt toegang tot de beveiligde server waar u alle functionaliteiten direct kunt benaderen.
  • Duidelijke rapportages geven per klant overzichtelijk inzicht in de ritregistratie van reis- en werktijden en aankomst- en vertrektijden. Alle data kan via onze API functionaliteit ook in uw andere applicaties gebruikt worden.
  • Wij werken hardware onafhankelijk waardoor wij voor iedere toepassing de meest geschikte en voordelige hardware kunnen inzetten. De hardware is uit te breiden met extra aansluitingen (deur contact, zwaailicht, Driver-ID, P/Z schakelaar, CAN bus voor motor info etc).
  • Via ons platform kunt u ook alle andere bedrijfsassets (machines, gereedschappen etc ) volgen en beheren.

Vraag vandaag een demo aan

Ervaar zelf wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.