Planning en monitoring

Vorige slide
Volgende slide

Planning en monitoring

Het maken van een goede en geoptimaliseerde planning is vaak een ingewikkelde klus. En als dan alles eenmaal gepland is, dan gooit de actualiteit van de dag, zoals ziekte, uitloop van werk of verkeersomstandigheden, roet in het eten.

Advies

Plandem helpt u niet alleen met het maken van een goede planning voor uw buitendienst medewerkers en chauffeurs, we zorgen eveneens voor een goed inzicht in de actuele stand van zaken en adviseren direct welke mogelijke efficiënte, besparende, alternatieven er voor hande zijn

Planbord

Op het planbord kunt u gemakkelijk en overzichtelijk uw opdrachten in plannen. Door deze simpel uit een van de orderbakken te slepen wordt deze direct toegewezen aan een medewerker of team, de reistijden worden ook automatisch voor u berekend. 

Plandem map

Onze kaart is dé centrale plek voor planners en dispatchers om de vloot en buitendienst aan te sturen. Realtime worden de verschillende ritten en orders in beeld gebracht. Weg werkzaamheden worden direct getoond en ook wordt de planner of dispatcher direct geattendeerd op de verschillende ETA’s van de medewerkers. 

Voordelen Plandem

Met het gebruik van Plandem kunt u de werkzaamheden efficiënter, eenvoudiger, inzichtelijker en voorspelbaarder maken om zo aantoonbaar een besparing te kunnen realiseren voor onze klanten.

Vraag vandaag een demo aan

Ervaar zelf wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.