icoon sensors

Optimaal inzicht in alle facetten van uw machines.

schermafbeeldingen sensors

Klant specifieke sensors

Of het nu gaat om machine eigen data via CAN, RS-232 of een ander protocol, of om het plaatsen van zeer specifieke extra sensors, met onze hardware in combinatie met onze flexibele Fleets-Online software kunnen we veel IoT sensor-vraagstukken oplossen.

GPS- plaatsbepaling

Doordat al onze Sensor Boxen voorzien zijn van een GPS board wordt bij het registreren van sensordata ook altijd de actuele locatie meegezonden. Dit helpt u een planning te optimaliseren en de juiste actie te ondernemen.

Real-time alarm / alert

Doordat we op zeer flexibele wijze triggers kunnen zetten op de diverse aangesloten sensors kan een alarm of alert gezonden worden per mail of SMS naar de verantwoordelijke persoon. Snel en accuraat optreden in noodsituaties wordt dan mogelijk.

Verhoogde inzet

Door tijdig geïnformeerd te worden over het functioneren van uw machine kunt u uitval voorkomen. Een hogere productiviteit is dan het gevolg.

Voordelen Fleets-Online

  • U beschikt over een flexibel platform waar u de combinatie van uw machines, assets en bedrijfsvoertuigen op kunt ‘volgen’
  • Onze online software biedt toegang tot de beveiligde server waar u in alle functionaliteit direct kunt benaderen.
  • Duidelijke rapportages geven overzichtelijk inzicht in de sensor registratie. Alle data kan via onze API functionaliteit ook in uw andere applicaties gebruikt worden.
  • Wij werken hardware onafhankelijk waardoor wij voor iedere toepassing de meest geschikte en voordelige hardware kunnen inzetten. De hardware is uit te breiden met extra aansluitingen.
  • Via ons platform kunt u ook alle andere bedrijfsassets (Voertuigen, trailers, Truck, gereedschappen etc ) volgen en beheren.

Vraag vandaag een demo aan

Ervaar zelf wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.