Trucks-Online biedt u inzicht en controle op uw vrachtwagens. Bespaar tijd en geld door gebruik te maken van onze trucks oplossing.

Live Track & Trace
en Alarmmeldingen

Met Live Track & Trace ziet u in 1 oogopslag wat de actuele status van uw vrachtwagens en trailers is. Zo krijgt u inzicht in locatie, richting, snelheid en alarmmeldingen. Dit helpt u om efficiënter te plannen en betere service te verlenen aan uw klanten. U kunt ook de gereden routes van de dag terugkijken. Dit helpt u om de productiviteit en veiligheid te verhogen.

Remote Tacho
Download

Bespaar tijd en geld met onze Remote Tacho Download tool. Het handmatig uitlezen van tachografen is arbeidsintensief. Onze tachograaf module maakt dit veel eenvoudiger voor u. Uw chauffeur hoeft hier niks voor te doen. En het uitlezen hiervan kan tijdens het rijden gebeuren. Zo beschikt u moeiteloos altijd over de juiste files en worden boetes voorkomen.

Rijgedrag en
Brandstofbesparing

De brandstofkosten vormen een van de grootste kosten voor transportondernemingen. Duurzaam rijgedrag zorgt voor kostenbesparing en CO2 reductie. Door deze gegevens te meten en op overzichtelijke wijze te tonen, ziet u in één oogopslag waar de kansen liggen. Dit zorgt voor veiligere kilometers, minder ziekteverzuim, minder brandstofkosten en meer marge.

ChauffeursApp
en Open platform

Chauffeurs kunnen met onze chauffeursapp prettig en papierloos werken, waarbij ze flexibel en effectief als visitekaartjes van opdrachtgevers functioneren.

Met ons open platform heeft u niet alleen grip op dit moment, maar bent u ook klaar voor de toekomst. Dankzij het open platform brengen we data van verschillende eenheden bij elkaar om u inzicht te geven in al uw bedrijfsprocessen.

Referenties

Voordelen Fleets-Online

  • Fleets-Online biedt u online inzicht in uw Trucks. Of het nu gaat om de planning te optimaliseren of om real-time inzicht te krijgen in de Tachograaf uren, middels onze all-in-one GPS/CAN/TACHO unit is het mogelijk.

    Onze oplossingen zijn direct uit te breiden met een Android Chauffeurs App waarbij u volgens een eigen gekozen vragentraject alle juiste informatie direct digitaal op kantoor krijgt.

    GPS data/ Ritregistratie/ CAN bus/Rijgedrag/ Brandstof verbruik.

    Remote Tacho Download DDD bestanden. Actueel overzicht van dagelijkse, wekelijkse en tweewekelijkse resterende rij- en rusttijden en inzettijden van alle chauffeurs.

Vraag vandaag een demo aan

Ervaar zelf wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.