Assets

Vorige slide
Volgende slide

Plaatsbepaling Assets

Bedrijven zijn vaak onnodig veel tijd kwijt aan het lokaliseren van hun (stroomloze) bedrijfsmiddelen. Door onze Asset-tracking hardware in te zetten, heeft u op eenvoudige wijze al uw bedrijfsmiddelen inzichtelijk.

Lange Batterijduur

Onze Asset-trackers beschikken over een krachtige interne batterij waardoor deze tot 10 jaar mee kunnen gaan.

Eenvoudige montage

Middels 4 schroeven of sterke magneten bevestigt u onze Asset-trackers.

Geofence

Maak eenvoudig gebieden aan waarin uw bedrijfsmiddelen zich bevinden of juist niet mogen bevinden. Laat u zich alarmeren wanneer een Asset een Geozone in of uit gaat.

Voordelen Fleets-Online

Voor het beheren, volgen en beveiligen van uw bedrijfsmiddelen (containers, aanhangwangwagens, schaftwagens, trailers en alle overige stroomloze bedrijfsmiddelen (vuil, bouw, zee etc) zijn er diverse oplossingen beschikbaar. We onderzoeken samen met u welke unit het beste past bij het type container, het gebruik en uiteraard het werkgebied.

Onze pTag is een robuuste unit met een enorme batterij capaciteit tot wel 10 jaar. De unit werkt middels een GSM modem en GPS plaatsbepaling.

Wanneer de batterij capaciteit minder belangrijk is, maar de afmeting van de unit hebben we een zeer kleine unit die tot een jaar op de batterij blijft werken.

Ook wanneer de afmeting klein moet zijn, de levensduur lang en de informatiebehoefte klein voorzien we in varianten die op het LoRa of Sigfox communicatie netwerk functioneren.

We maken graag een afspraak om te verkennen welke van onze oplossingen het beste bij u past.

Vraag vandaag een demo aan

Ervaar zelf wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.